+36 20 217 22 24 info@rovar-x.hu

Poloskairtás

A poloskairtás alapesetben egy permetezéses kezelésből szokott állni, mely során a poloskák rejtett búvóhelyeit (ágy környéki rések, repedések) kell lekezelni.
Az ágyi poloskák kedvenc tanyája az ágy környéki sötét, szűk rések, repedések. A poloskairtás során ezeket a területeket kell lekezelni. Mivel fontos a tartósság az elsődleges módszer a poloskairtásra a permetezéses kezelés.
A helyszíni adottságoktól függően ezt a permetezéses poloskairtást esetenként légtérkezeléssel (de nem gázosítással) is ki kell egészíteni. Ilyen például a hídégködképzés, illetve a füstölés. Ezekre a módszerekre akkor van szükség a poloskairtás során, ha a helyiség az átlagosnál zsúfoltabb.

A poloskairtás során sosem lehetünk biztosak abban, hogy a szobákból máshová nem hurcolódott át poloska. Hiszen a lakásba is valahogyan bekerült. Éppen ezért a szobák mellett a lakás többi helyiségének a poloskairtására is sort kell keríteni, természetesen minimális vegyszerezéssel, csak a kritikus pontokban. A poloskairtás során, szakember kollégánk az ágyakat át fogja forgatni, hogy azokat és környezetüket teljes körűen le tudja kezelni. A poloskairtás némi kellemetlenséggel jár, de azért aggódni nem kell. Nem állítjuk feje tetejére a lakást!

A garancia életbe lépéséhez szükség van egy-két ismételt poloskairtásra az első utáni 10-14 napon belül. Természetesen nem kötelező a két poloskairtás, mert előfordulhat, hogy egyszeri kezeléssel is megoldódik a probléma.